Een zeer geslaagde twaalfde editie

DSC_0092

Zoals gehoopt was op 28 augustus ll. het mooie weer op het afspraak voor onze twaalfde oldtimerrit. Zondagochtend waren talrijke deelnemers en toeschouwers aanwezig op de Nieuwe Brug in Komen, en uiteindelijk gingen om 9 u stipt 125 wagens van 20 tot 97 jaar oud van start.

Dit jaar bood het parcours opnieuw een ontdekking van gekende en minder gekende wegen en vergezichten van onze mooie streek. Na een eerste lus langs Ten-Brielen, Zandvoorde, Hollebeke, Voormezele et Wijtschate, hielden de deelnemers voor het eerst halt op de prachtige markt van Mesen die dankzij het gemeentebestuur helemaal gereserveerd was voor onze oldtimers.

De voertuigen vertrokken nadien richting de bergen, via Dranouter, Kemmel, Reningelst en Westouter naar de beklimming van de Zwarte Berg en de afdaling naar Loker en Nieuwkerke. Van daar ging een laatste omweg langs het speedwaycircuit van Waasten, waar de deelnemers zich eens konden uitleven.

Bij de aankomst onder een stralende zon in Le Bizet waren meer dan 600 personen aanwezig. De champagnebar, de oesterbar, de maaltijd, de ijsjes en de tentoonstelling van de deelnemende voertuigen kenden een enorm succes.

De Rotary Club van Komen-Waasten bedankt alle deelnemers alsook haar sponsors en het publiek voor hun gulheid die onontbeerlijk is om haar verschillende acties te kunnen ondersteunen.

Afspraak op 27 augustus 2017…

De foto’s van de rit staan eveneens op de lokale nieuwssites:

https://photos.google.com/share/AF1QipMSzkRBiCFqPEIA7C-em1TsbUqt6MRfrGfzPl4AnPNTPENvwFtJDc1-coxGEzagOQ?key=T29YbV9Odk9qaWFQU0ltR3BjT1ZYS3pGdG5QYVRB

 

https://www.facebook.com/PLoegsteertInfo/photos/?tab=album&album_id=1388653214482413

 

Comments are closed.