Categorieën
Non classé

Annulatie van onze rondrit in 2020

Met spijt in het hart heeft de Rotary Club van Komen-Waasten uiteindelijk beslist om dit jaar geen 16e Oldtimerrit te organiseren. Deze niet te missen afspraak voor liefhebbers van oude wagens was oorspronkelijk gepland op zondag 30 augustus 2020.
Door de recente toename van nieuwe coronagevallen in België vonden de organisatoren het wijzer om het voorzorgsprincipe toe te passen en dit mooie event eenvoudigweg te annuleren. Deze annulering was de enige mogelijke optie omdat niemand kan voorspellen hoe de Coronacrisis verder zal evolueren. Zelfs bij een kleinschaliger organisatie met inachtneming van de veiligheidsmaatregelen zou men niet de sfeer terugvinden die het succes van deze dag altijd heeft gekenmerkt. 
Elk jaar wordt de opbrengst door de Rotary Club van Komen-Waasten gebruikt om verschillende lokale, nationale of internationale acties te ondersteunen. Zo werden in 2017 de NGO “Ziekenhuis Zonder Grenzen”, in 2018 de oogheelkundige vereniging “Pour les Yeux du monde” (Voor de ogen van de wereld) en in 2019 de vaccinatiecampagne van Rotary International “End Polio Now” gesteund.

Sinds het begin van de coronacrisis in maart zette de Rotary Club van Komen-Waasten zich ook meermaals in op lokaal niveau.
De Rotary Club van Komen-Waasten nodigt jullie uit in Augustus 2021 voor de volgende editie. 

De organisatoren van de oldtimer-trip-comines.be
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *